Reklam

VALİ AKTAŞ VE İL MÜDÜRLERİ AYVACIK'TA

Vali İlhami AKTAŞ, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ayvacık ilçesine gitti.

VALİ AKTAŞ VE İL MÜDÜRLERİ AYVACIK'TA
20 Aralık 2023 - 11:17
Ayvacık Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık Kaymakamı Salih SAK ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ayvacık Kaymakamı Salih SAK, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık Kaymakamı Salih SAK’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
Ayvacık Kaymakamı Salih SAK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a iyi temennilerinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra Vali İlhami AKTAŞ, İlçe kurum müdürleri ile bir araya geldi.
İlçe Kurum müdürlerinden ilçede yapılan çalışmalar ve faaliyetleri hakkında brifing alan Vali İlhami AKTAŞ, İlçe kurum müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Ayvacık ziyareti kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Süleymanköy Köyü’nü ziyaret etti.
Süleymanköy Köyü muhtarı Yusuf DÖNMEZ ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında muhtardan bilgi aldı.
Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.
Süleymanköy köyü sakinleri Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami AKTAŞ’ a teşekkür ettiler.
Ardından, Vali İlhami AKTAŞ, 1974 yılında Kıbrıs Girne’de Şehit düşen Piyade Onb.Ali Osman ESEN’in Süleymanköy köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Ziyarette, Vali İlhami AKTAŞ, Şehit Piyade Onb. Ali Osman ESEN’in annesi Şerife ESEN ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit Ailesine minnet duygularını iletti.
Ardından Ayvacık ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Hükümet Konağı yeni hizmet binasının yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Ayvacık ilçesi Hükümet Konağı yeni hizmet binasının Ayvacık ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Eski geri gönderme merkezi alanı incelemelerinin ardında Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık ilçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ahmet ORTANCA’yı evinde ziyaret etti.
 Kıbrıs Gazisi Ahmet ORTANCA ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Kıbrıs Gazisi Ahmet ORTANCA ve ailesine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.
Kıbrıs Gazisi Ahmet ORTANCA, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.
Ayvacık İlçesi ziyareti kapsamında Ayvacık Fen Lisesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret ve incelemeleri sırasında Ayvacık Fen Lisesi Müdürü Ramazan AKDAŞ ile bir süre görüşerek yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ayvacık Fen Lisesinin dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Okul ziyareti sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezini ziyaret etti.
Geri Gönderme Merkezi Müdürü İlyada BULUT tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Geri Gönderme Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra müdürlüğün hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Geri Gönderme Merkezi ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık Organik Kırmızı Et Kesimhanesi ve İşleme Tesisi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Ayvacık organik kırmızı et kesimhanesi ve işleme tesisi inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık organik kırmızı et kesimhanesi ve işleme tesisinin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Ayvacık ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ayvacık ziyareti kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Tamış Köyünü ziyaret etti.
Tamış Köyü Muhtarı Mehmet TOK ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında muhtardan bilgi aldı.
Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.
Tamış köyü sakinleri Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami AKTAŞ’ a teşekkür ettiler.
Ardından Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Bektaş Köyü Muhtarı Halil ERDEMİR ve Kooperatif Başkanı Güldan ÖZKAN tarafından karşılandı.
Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Güldan ÖZKAN ve üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, kooperatifin üretim ve faaliyetleri hakkında kooperatif Başkanı Güldan ÖZKAN’dan bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi. 
Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve üyeleri gösterdiği yakın ilgi, destek ve ziyaretlerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkürlerini sunarak, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyareti sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Babakale köyünü ziyaret etti.
Babakale Köyü Muhtarı Bekir VARGÜN ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında muhtardan bilgi aldı.
Ardından yoğun yağışlar sonucu toprak kaymasının yaşandığı Babakale limanını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İl Özel İdaresi ve DSİ tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Babakale Sahil Güvenlik noktasını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakol Komutanı SG. Kd. Binbaşı Ahmet YAKIN ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakol Komutanı SG. Kd. Binbaşı Ahmet YAKIN ve Sahil güvenlik personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.
Babakale Köyü Akliman mevkiine geçen Vali İlhami AKTAŞ, su taşkının yaşandığı alanlarda incelemelerde bulundu.
Ayvacık Kaymakamı Salih SAK’tan  İl Özel İdaresi ve  DSİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Sele maruz kalan yerleşim yerlerinde vatandaşları dinleyerek,  geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali İlhami AKTAŞ, Babakale köyü incelemeleri sonrasında Tuzla Köyü deprem konutlarında incelemelerde bulundu.
Tuzla köyünde, bütçesi İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı tarafından karşılanan ihalesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  Bakanlığı tarafından yapılan inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği deprem konutlarında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’a , çalışmalar hakkında yetkililer tarafından bilgi verildi.
Vatandaşlarımızın barınma sorununun çözümü için modern bir mimariyle kaliteli evler yapılarak, en kısa sürede tamamlanıp vatandaşlarımıza teslim edileceğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, Afet konutlarının yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ayvacık ziyareti kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Behramkale Murat Hüdavendigar Camiini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Behramkale Murat Hüdavendigar Camiinde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, restorasyon çalışmalarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, Behramkale Murat Hüdavendigar Camii restorasyon çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.
 Vali İlhami AKTAŞ'ın Ayvacık ilçesi ziyaretine Ayvacık Kaymakamı Salih SAK, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri V. Muzaffer DAĞLAR, Ayvacık sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Ahmet YAKIN, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Eren ARSLANTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa KOÇ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü M. Emin EKİCİ, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mehmet Salih AKÇAKA, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ali Enver İNAÇ ve İlçe Özel İdare Müdürü V. Pelin AKSOY eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum