Reklam

VALİ AKTAŞ, TURGUT REİS VE GAZİ ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Mesaisine okul ziyaretleri ile başlayan Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretleri kapsamında Turgut Reis Ortaokulu ve Gazi Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ, TURGUT REİS VE GAZİ ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ
04 Kasım 2021 - 10:53
Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Turgut Reis Ortaokulunu ziyaret ederek okul müdürü Şule YILDIZOĞLU’ndan okulun genel ve eğitim durumu hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilerle de bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerinde başarılar dilerken koronavirüs sürecinde maske takma, sosyal mesafe ve temizlik konularına dikkat etmelerini istedi.
Turgut Reis Ortaokulu öğretmenleriyle de görüşen Vali İlhami AKTAŞ, eğitimin kalitesinin artırılması konusunda kendilerine büyük görevler düştüğünü belirtti ve görevlerinde başarılar diledi.
Daha sonra Gazi Ortaokulu’na geçen Vali İlhami AKTAŞ, okul müdürü Hakan GENÇ ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Derslikleri gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak derslerine çalışmalarının yanı sıra kitap okumaları tavsiyesinde de bulundu.
Gazi Ortaokulu öğretmenlerinin taleplerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere 2021-2022 eğitim yılında başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ’ın okul ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum