Reklam

VALİ AKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİNİ VE KAHRAMAN GAZİ'MİZİ ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç ilçesi ziyaretleri kapsamında Şehit Piyade Er Recep Tutkun ve Şehit Uzman Çavuş Osman Özkan’ın ailesi ile Gazi Komando Uzman Çavuş Anıl Yavuz’u ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİNİ VE KAHRAMAN GAZİ'MİZİ ZİYARET ETTİ
22 Ekim 2020 - 11:21
İlk olarak Vali İlhami AKTAŞ, 2018 yılında Kuzey Irak’taki operasyonda yaralanan Komando Uzman Çavuş Anıl Yavuz’u ziyaret etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Gazi Anıl Yavuz ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Yapılan görüşmelerin ardından Gazi Anıl Yavuz, Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, 2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Şehit olan Piyade Er Recep Tutkun’un ailesini ziyaret etti.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Şehit Recep Tutkun’un annesi Hanife Tutkun ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Vatan ve millet gibi kutsal değerlerimiz uğruna canlarını hiçe sayarak şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkmanın kendileri için borç olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.
Vali İlhami AKTAŞ son olarak Şırnak’ta Şehit düşen Uzman Çavuş Osman Özkan’ın ailesini ziyaret etti.
Şehit Osman Özkan’ın babası Ali Özkan ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, “Sizler, bize aziz şehidimizin emanetisiniz. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” dedi.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum