Reklam

VALİ AKTAŞ, SAHİL GÜVENLİK ÇANAKKALE GRUP KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığında incelemelerde bulundu. Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Yarbay Alpaslan Baysal tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ziyaretçi şeref defterini imzaladı.

VALİ AKTAŞ, SAHİL GÜVENLİK ÇANAKKALE GRUP KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
21 Temmuz 2020 - 16:29
Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı Dalış timini ve bot ve araçları inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, Dalış timi personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Yarbay Alpaslan Baysal’la makamında bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığının yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevleri hakkında Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Yarbay Alpaslan Baysal’dan brifing aldı.
Sahil Güvenlik ekiplerimizin başarılı, yerinde ve zamanında müdahaleler ile arama kurtarma görevlerini büyük bir başarı ile yerine getirdiğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “fedakâr Sahil Güvenlik teşekkür ediyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum.” dedi
Yapılan bilgilendirmenin ardından Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı personeline çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum