Reklam

VALİ AKTAŞ PAZARKÖY VE GÜLLÜCE KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, Ezine ilçesine bağlı Pazarköy ve Güllüce köylerini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ PAZARKÖY VE GÜLLÜCE KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ
29 Ağustos 2022 - 11:24
Ezine Kaymakamı Yunus KIZILGÜNEŞ’in de bulunduğu ziyaretlerde ilk olarak Pazarköy köyünü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Pazarköy Köyü Muhtarı Oktay AKAY ile bir araya gelip, köyü gezerek köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında muhtardan bilgi aldı.
Pazarköy köyü ziyaretinin ardından Güllüce Köyüne geçen Vali İlhami AKTAŞ, Güllüce köyü muhtarı İsmail YILMAZ ile bir araya geldi.
Köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında Güllüce köyü muhtarı İsmail YILMAZ’ dan bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Güllüce köyünde yağmurdan zarar gören alanları gezerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami Aktaş, sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ve köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.
Vatandaşlarımız ve muhtarlar, Vali İlhami AKTAŞ’ ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami AKTAŞ’ a teşekkür ettiler.
Köy ziyaretleri öncesinde, Vali İlhami AKTAŞ, Ankara İlinde vefat eden Ulş. Er Halil ÖZBEY' in Ezine İlçesi Pazarköy köyünde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Vefat eden Ulş. Er Halil ÖZBEY' ın Annesi Ayşe ÖZBEY ve Babası Hüseyin ÖZBEY’ e ziyarette bulunarak acısını paylaşan Vali İlhami AKTAŞ, Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum