Reklam

VALİ AKTAŞ MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

Vali İlhami AKTAŞ, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen “Dost Meclisi” toplantısına katıldı.

VALİ AKTAŞ MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI
12 Haziran 2021 - 11:38
Kaleseramik Fabrikaları'nın havuz başı sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale MÜSİAD yöneticileri ve üyeleri katıldı.
MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısında, ekonomi, sağlık, eğitim, tarım, turizm ve istihdamdan konuları görüşülerek Çanakkale il genelinde yapılacak genel ve bölgesel yatırım konuları görüşüldü.
Davetlerinden dolayı MÜSİAD’a teşekkür ederek, sanayici ve iş adamlarıyla olmanın önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, Ülkemiz ekonomisine, Çanakkale ekonomisine sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum. Bizlerde Çanakkale ekonomisinin daha iyi bir durumda olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu, Vali İlhami AKTAŞ’ a katılımından dolayı teşekkür ederek, Dost Meclisi programlarının devam edeceğini söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum