Reklam

VALİ AKTAŞ KURUM AMİRLERİYLE YENİCE'DE

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yenice ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Yenice Kaymakamlığını ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ KURUM AMİRLERİYLE YENİCE'DE
30 Kasım 2023 - 13:03
Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Vali İlhami AKTAŞ, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ’ dan bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, aşırı yağışlar etkilenen Yenice merkez mahalle, yol ve evlerde incelemelerde bulunarak bölgede yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için tüm kurumların özveri ile çalıştığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarla bir süre görüşüp, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yenice ziyareti kapsamında aşırı yağışlardan etkilenen Sevim Bodur Öğrenci Yurdu ve Kapalı spor salonunda incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Yenice ilçesi ziyaretlerine, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, İl Emniyet Müdür V. Atınç KELECEK, İl Genel Meclis Üyesi Recai ERTAN, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk GÜNAY ve kurum yetkilileri eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum