Reklam

VALİ AKTAŞ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ HAKKINDA BRİFİNG ALDI

Ülkemizde yaşanan Koronavirüs salgını ile ilgili ilimizde alınan tedbirler ve çalışmaların değerlendirildiği bilgilendirme toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

VALİ AKTAŞ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ HAKKINDA BRİFİNG ALDI
17 Ağustos 2020 - 15:50
Deniz Polis Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik, Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Gökçeada Kaymakamı Serhat Doğan, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, il Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, Kıyı Emniyet Müdürü İsmail Durgun ve İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.
Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve yapılan denetimlerin değerlendirildiği, Çanakkale’deki Koronavirüs ile mücadelede son durum ve yeni tedbirlerin ele alındığı toplantıda; ÇOMÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Coşkun Bakar tarafından ilimizin son durumu, gelinen seviye, yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek çalışma planı hakkında sunum yapılarak Vali İlhami AKTAŞ’a brifing verildi.
İlimizde alınan kararlar ve  tedbirlere uyulmasını, vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını, maske takılması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinin  hayati derecede  önemli olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Tedbirlerinin sıkı bir şekilde uygulanması çok önemli, alınan tedbirlere duyarlılık gösteren ve çalışmalarda bizlere destek veren bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale’de Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve yapılan denetimlerin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi için ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum