Reklam

VALİ AKTAŞ, KORONAVİRÜS SALGININA YÖNELİK ALINAN TEDBİRLERİ YERİNDE DENETLEDİ

Vali İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığının “Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler” konulu genelgesi kapsamında kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken tedbirleri yerinde denetledi.

VALİ AKTAŞ, KORONAVİRÜS SALGININA YÖNELİK ALINAN TEDBİRLERİ YERİNDE DENETLEDİ
06 Ağustos 2020 - 11:54
Çanakkale kordon boyunda bulunan iş yerlerini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek iş yerleri içerisindeki sosyal mesafe ve hijyen gibi konulara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.
Esnafımız tarafından alınan tedbirlerin büyük bir titizlik ve hassasiyet içerisinde uygulandığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, “Esnafımızın, getirilen kurallara uymaları, uygulanan tedbirlerin kendi sağlıkları için gerekli olduğunu ve bu tedbirlerin hayati önemde olduğunun farkında olarak hareket etmeleri çok önemli. Bu süreçte bizlere destek oldukları için esnafımızın her birine teşekkür ediyorum. Çanakkaleli vatandaşlarımızın sağlığı için koronavirüs salgını ile mücadeleye yönelik denetimleri kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.
Denetleme gezisinde vatandaşlara da teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, “Millet olarak topyekün bir mücadele yürütüyoruz. Alınan tedbirlere uyarak çalışmalarda bizlere destek veren bütün Çanakkaleli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye belirtti.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Koronavirüs tedbirlerini denetleme gezisinde İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Sağlık Müdürlüğü personelleri de bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum