Reklam

VALİ AKTAŞ'IN BİGA ZİYARETLERİ

Vali İlhami AKTAŞ, Biga ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ'IN BİGA ZİYARETLERİ
13 Aralık 2023 - 11:53
Biga ziyaretleri kapsamında Biga Adliyesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin DEMİR ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette Biga Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin DEMİR, adliyenin fiziki durumu ve işleyişi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Biga Adliyesinin hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, adliye personeline çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.
Adliye ziyaretinin ardından Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret ve incelemeleri sırasında Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Mustafa ÖZCAN ile bir süre görüşerek okulda yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Biga Mehmet Akif Ersoy Lisesi dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.
Öğretmenlerle de bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.
İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR tarafından karşılandı.
Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR’dan İlçe Emniyet Müdürlüğünün mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Değirmencik Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.
Değirmencik Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali KOTMAN ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Kooperatifi Başkanı Ali KOTMAN ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Değirmencik Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali KOTMAN, kooperatif çalışmaları hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verip,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ardından Biga İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Hüseyin SERVİ tarafından karşılandı.
Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Hüseyin SERVİ’den İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, J. Ütğm. Hüseyin SERVİ ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Biga ilçe ziyaretine Biga Kaymakamı Erdinç DOLU ve Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum