Reklam

VALİ AKTAŞ 'IN "30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI

VALİ AKTAŞ 'IN "30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI
30 Ağustos 2023 - 11:59
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Türk Ordusunun 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümünü milletçe kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.
30 Ağustos Zaferiyle Aziz Türk milleti, hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya göstermiştir.
Türkiye Yüzyılında, 30 Ağustos’u bizlere kazandıran şanlı ecdadımızın mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, milletimize daha güzel imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mazisinden aldığı güçle, aydınlık ve müreffeh geleceğini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti, hayata geçirdiği projeleri ve bölgesel sorunların çözümünde üstlendiği sorumluluklarla, yeni dünya sisteminde hak ettiği yeri almaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı ve milletinin istiklali ve istikbali için canını ortaya koyarak bize bu toprakları vatan kılan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum