Reklam

VALİ AKTAŞ'IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Birleşmiş Millet tarafından “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi; insanların birbirine gösterdiği sevginin, merhametin ve dayanışmanın tüm engelleri aştığının ispatı açısından önemli bir gündür.

VALİ AKTAŞ'IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
03 Aralık 2021 - 11:18
Engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız olduğunu asla unutmadan tüm yaşamları boyunca onlara sahip çıkmalıyız. Onlara göstereceğimiz ilgi ve sorunlarına üreteceğimiz çözümler, insanlığa ve milletimize duyduğumuz saygının göstergesi olacaktır.
Devletimiz sosyal devlet olmanın gereği olarak engelli vatandaşlarımıza eğitimden istihdama, evde bakım hizmetlerinden rehabilitasyona, sosyal hayat şartlarının iyileştirilmesinden, ailelerinin desteklenmesine kadar önemli adımlar atmış ve atmaya da devam edecektir.
Topluma kazandırılan, insan haklarından tam ve eşit ölçüde yararlanan ve engeli bir kusur olarak görmeyen engellilerimiz; spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar gösterdikleri başarılarla bize umut ve güç vermektedir.
Bizler için çok kıymetli olan engelli vatandaşlarımıza, ailelerine ve onlardan desteğini esirgemeyen herkese selam ve sevgilerimi sunuyor, hayatları boyunca mutluluklar ve başarılar diliyorum.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum