Reklam

VALİ AKTAŞ'IN "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" MESAJI

VALİ AKTAŞ'IN "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" MESAJI
24 Kasım 2023 - 11:09
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, "Millet Mektepleri Başöğretmenlik" unvanının verilmesinin yıldönümü olan büyük bir coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü sevgi ve içtenlikle kutluyorum.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulamıştır.
Bilimi kendisine rehber edinen, ülkemizin milli-manevi değerlerine bağlı gelecek nesillerin yetiştirilmesi ve ülkemizin geleceğinin şekillenmesi, her türlü zorlu koşullarda özveriyle çalışan kıymetli öğretmenlerimizle mümkündür.  
Değerli öğretmenlerimizin ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızı, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemizi Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücüyle yetiştirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ve görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyor, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren saygıdeğer öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum