Reklam

VALİ AKTAŞ'IN "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" MESAJI

VALİ AKTAŞ'IN "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" MESAJI
24 Kasım 2021 - 13:29
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını bir kez daha yaşıyor, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir” demek suretiyle öğretmenlik mesleğinin ne denli bir öneme haiz olduğuna işaret etmiştir.
Sevgili öğretmenlerimiz; memleketimizin her köşesinde çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediğinizden ve yetiştirdiğiniz öğrencileri ülkemize ve dünyaya en faydalı insan olarak hazırlama gayretinizden şüphem yok. Büyük özverili ile yetiştirdiğiniz nesillerle bugünün ve geleceğin mimarı olmaya devam edeceksiniz. 
Bu vesilesiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen, yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyor, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum