Reklam

VALİ AKTAŞ'IN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

VALİ AKTAŞ'IN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
10 Kasım 2021 - 09:42
İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
“Anafartalar Kahramanı” Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Savaşları’nda açtığı yol, Kurtuluş Savaşımızda gösterdiği eşsiz liderlik bizlere bağımsızlığımızı kazandırmıştır. Aynı zamanda yürütülen kurtuluş mücadelesi mazlum milletlere de yol gösterici olmuştur.
Türk Milletinin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve temsil ettiği değerler ülkemizi saygın devletler seviyesine ulaştırarak milletimizi tarihte hak ettiği yere taşımıştır.
Liderliği, askeri ve siyasi dehasıyla Mustafa Kemal Atatük’ün yalnız milli belleğimizde değil dünya tarihinde kazandığı saygınlık ilelebet sürecektir.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyerek gösterdiği yolda, Cumhuriyeti değişen dünya koşulları içinde daha güçlü hale getirmek, tüm zorlukları birlik ve beraberlik içinde aşmak millet olarak en önemli vazifemiz olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum