Reklam

VALİ AKTAŞ, İLİMİZDEKİ HABER AJANS TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ AKTAŞ, İLİMİZDEKİ HABER AJANS TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
10 Kasım 2020 - 10:12
Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızı bilgilendirmek gibi önemli bir görevi bulunan ve bu kamu görevini, hızlı, doğru ve tarafsız olarak yerine getiren basın mensuplarından Anadolu Ajansı Çanakkale Temsilcisi Burak Akay, TRT Çanakkale Temsilcisi Şükrü Altuğ Acer, İhlas Haber Ajansı Çanakkale Temsilcisi Utku Cüce ve Demirören Haber Ajansı Çanakkale Temsilcisi Burak Gezen’i çalışma ofislerinde ziyaret etti.
İlk olarak Anadolu Ajansı Çanakkale Temsilcisi Burak Akay ile bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, Anadolu Ajansı’nın ilimizde önemli görevler yaptığını ifade ederek, AA’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Daha sonra TRT Çanakkale Temsilcisi Şükrü Altuğ Acer ve İhlas Haber Ajansı Çanakkale Temsilcisi Utku Cüce’yi ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmaları hakkında il temsilcileri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Son olarak Vali İlhami AKTAŞ, Demirören Haber Ajansı Çanakkale Temsilcisi Burak Gezen’i ziyaret etti.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Demirören Haber Ajansı Çanakkale Temsilcisi Burak Gezen ile ilimizin ve ülkemizin gündeminde bulunan konular hakkında bir süre görüşerek sohbet etti.
Basın mensuplarının Çanakkale’nin tanıtılması, markalaşması ve dünyaya açılması konusunda çok önemli katkılar sağladığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, ilimizdeki haber ajanslarının temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum