Reklam

VALİ AKTAŞ GÖKÇEADA'DA

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Gökçeada’ya giden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada da devam eden yol çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ GÖKÇEADA'DA
08 Temmuz 2021 - 11:40
İncelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Kuzu Limanı yolunda incelemelerde bulundu.
Ardından Kaleköy’de devam eden yol yapımı ve menfez çalışma alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ,  devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel’den bilgi aldı.
Yol çalışmalarına devam eden karayolları ekiplerine teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından Dereköy ve Uğurlu yolunda devam eden yol çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yapımına devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Turizmin gözde ilçelerinden Gökçeada’da yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Yol çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. Bu vesileyle Karayolları Bölge Müdürlüğümüze çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Gökçeada ziyaretleri kapsamında Gökçeada Kaymakamlığını da ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Kaymakamı Serhat Doğan ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Gökçeada Kaymakamı Serhat Doğan, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Gökçeada Sahil Güvenlik Bot Komutanlığını da ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, SG. Gv. Asb. Kd. Üçvş. Ramazan Özdemir ile bir süre görüşerek Gökçeada Sahil Güvenlik Bot Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Gökçeada ilçe ziyaretlerine Gökçeada Kaymakamı Serhat Doğan, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ve AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum