Reklam

VALİ AKTAŞ, GELİBOLU İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gelibolu ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Kaymakamlığını ziyaret ederek, kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VALİ AKTAŞ, GELİBOLU İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
09 Eylül 2020 - 10:42
Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Vali İlhami AKTAŞ’a ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Gelibolu Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Adliyesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Karaoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Cumhuriyet Başsavcısı Erol Karaoğlu, adliyenin fiziki durumu ve işleyişi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Gelibolu Adliyesi’nin hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, adliye personeline çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.
Cumhuriyet Başsavcısı Erol Karaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçerek incelemelerde bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, burada İlçe Jandarma Komutanı Cem Gökdemir ile bir süre görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.
Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı inceleme ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Atakan Burak Ceyhan ile bir süre görüşüp sohbet ederek Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler ile Gelibolu ilçesinde sağlık alanında yürütülen çalışmalar, yeni yatırımlar ve sağlık tesisleri hakkında bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek salgınla mücadelede büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu ilçesi ziyaretleri kapsamında 2nci Kolordu Komutanlığı’nı ziyaret etti.
2nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, 2nci Kolordu Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı.
Vali İlhami AKTAŞ, 2nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında 2nci Kolordu Komutanı olarak atanan Tümgeneral Mustafa Oğuz’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
2nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Buradan Gelibolu Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Belediyesinin yürüttüğü çalışmalarla ilgili Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar’dan bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar, Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant ile bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının çalışmaları hakkında bilgi alarak oda başkanına ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin tarafından Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri, projeleri Gelibolu’nun öncelikli sektörleri ve ekonomik görünümü konuları hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verildi.
Ardından Gelibolu Ziraat Odası Başkanı Atilla Eraslan ile bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu’da tarımla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak başkan Atilla Eraslan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek bol hasatlar ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Sonrasında Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığına geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Osman Selvi ile bir süre görüşüp sohbet ederek kooperatifin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ Gelibolu ilçesi ziyaretleri sırasında İçişleri Bakanlığının “Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında Sağlık Hepimiz İçin” sloganı ile kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra ortak kullanım alanlarından olan Gelibolu pazar yerinde alınması gereken Koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi.
Vali İlhami AKTAŞ, pazar yerinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı ve uygulanan Koronavirüs tedbirleri hakkında Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’dan bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, pazar esnafıyla bir süre görüşüp sohbet ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Gelibolu ilçesinde başlatılan depreme karşı güçlendirme çalışmaları kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Piri Reis İlköğretim Okulu’nda devam eden güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi.
Depreme karşı güçlendirme çalışmaları devam eden alanda incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’a Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. 
Türkiye’nin deprem kuşağında yer alan bir ülke olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Ülkemizde ve ilçemizde olası bir deprem felaketine karşı yapılan güçlendirme çalışmaları ile öğretmenlerimiz, öğrencilerimize daha güvenli bir şekilde eğitim verecek" dedi.
Gelibolu ilçesi ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Evreşe ve Kavakköy beldelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İlk olarak Evreşe beldesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Evreşe Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Evreşe Belediyesinin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Evreşe Belediyesi inceleme ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Evreşe Jandarma Karakol Komutanlığı ve Bolayır Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
İlk olarak Evreşe Jandarma Karakol Komutanı İsmail Gönül ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.
Sonrasında Bolayır Jandarma Karakol Komutanlığına geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada Bolayır Jandarma Karakol Komutanı Murat Çakır ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.
Ardından Kavakköy beldesine geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada Kavakköy Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça ile bir süre görüşerek Kavakköy Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Kavakköy Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara – Çanakkale Otoyol Projesi Koruköy şantiyesine geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada Kınalı –Tekirdağ – Çanakkale – Savaştepe otoyol projesinin yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirme sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Koruköy’de Koruköy Muhtarı Şakir Dirler ve köy sakinleri ile bir araya geldi.
Koruköy Muhtarı Şakir Dirler ve köy sakinleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, istek, talep ve sorunları dinledi.
Koruköy sakinleri Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu ilçesinde Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi ve GEŞTAŞ tarafından yapımına başlanan Gelibolu Feribot Terminalinin hızla devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.
Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya 40 bin metrekarelik bir alan üzerine iki ayrı terminalden oluşacak Gelibolu Feribot Terminalinde devam eden çalışmalar ile ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu ilçesi ziyaretleri kapsamında Şırnak Uludere’de helikopter kazası sonucu şehit düşen Binbaşı Koray Onay’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Şehit Şehit Binbaşı Koray Onay’ın babası Süleyman Sinan Onay ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit Ailesine minnet duygularını iletti.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, vatani görevini yapmakta iken bölücü terör örgütü tarafından döşenen mayına basarak gazi olan Ahmet Barış’ı evinde ziyaret etti.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Gazi Ahmet Barış ve ailesi ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Gazi Ahmet Barış’a ve ailesine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
Gazi Ahmet Barış, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
Yapılan ziyaretlerin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu esnaflarını ziyaret etti.
Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, esnaflara bol bereketleri kazançlar temennisinde bulundu.
Ayrıca Gelibolu’lu vatandaşlarımızla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın istek, talep ve sorunlarını dinledi.
Gelibolu’lu vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Gelibolu ilçe ziyaretlerine Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ile Adalet ve Kalkınma Partisi Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü de eşlik ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum