Reklam

VALİ AKTAŞ, ÇARDAK İLKOKULUNDA ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte Çanakkale'de 8.609 okul öncesi, 25.057 ilkokul, 23.708 ortaokul, 27.684 ortaöğretim öğrencisi olmak üzere toplam 85.058 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

VALİ AKTAŞ, ÇARDAK İLKOKULUNDA ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU
16 Haziran 2023 - 12:55 - Güncelleme: 16 Haziran 2023 - 13:24
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Lapseki İlçesi Çardak İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerin karne sevinci ve heyecanlarına ortak oldu.
Karne dağıtım programına; Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Çardak Belediye Başkanı Metin SEMERCİ, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Çardak İlkokulu Müdürü Sezgin TUNA, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, karne heyecanlarına ortak olan Vali İlhami AKTAŞ, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, karnelerini verdi.
Öğrencilere yaz tatillerini verimli geçirmeleri tavsiyelerinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, “yaz tatilini dinlenerek, eğlenerek ve faydalı bilgiler öğrenerek, gönlünüzce geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Çalışmalarından dolayı Öğretmenlere teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, yaz tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum