Reklam

VALİ AKTAŞ, ÇANAKKALE HUZUREVİNDE BOCCE MAÇINI İZLEDİ

Vali İlhami AKTAŞ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu "2023 HUZUREVLERİ ARASI BOCCE HUZUR LİGİ" kapsamında Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Manisa ili Salihli İlçesi Huzurevi sakinleri arasında gerçekleşen Bocce maçını izledi.

VALİ AKTAŞ, ÇANAKKALE HUZUREVİNDE BOCCE MAÇINI İZLEDİ
05 Temmuz 2023 - 12:20
Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleşen Bocce müsabakası hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun TOHUMCU’dan bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Huzurevi ile Manisa ili Salihli İlçesi Huzurevi takımlarına başarılar diledi.
Huzurevi sakinleriyle bir araya gelip, sohbet eden ve isteklerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Huzurevi ile Manisa ili Salihli İlçesi Huzurevi sakinleri arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı bocce müsabakası izledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı himayesindeki huzurevlerinde kalan vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde zaman geçirmeleri, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayan bocce turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Manisa ili Salihli İlçesi Huzurevi sakinleri arasında kıyasıya geçen Bocce maçını 12-8 skorla Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri kazandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum