Reklam

VALİ AKTAŞ BAYRAMİÇ'TE

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe ziyaretleri kapsamında Bayramiç İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ BAYRAMİÇ'TE
18 Ocak 2023 - 11:08
İlk olarak Bayramiç Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.
Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ’tan brifing aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Bayramiç Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ne geçen Vali İlhami AKTAŞ, Orman İşletme Müdürü Zafer ÖZBEK ile bir süre görüşerek sohbet edip, kurumun yatırımları ile planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Bayramiç Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Belediyesinin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN’dan bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN, Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Bayramiç Belediyesi ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.
İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ÇOBANOĞLU tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü incelemesinin ardından Bayramiç’teki Hadımoğlu Konağı restorasyon çalışmalarını inceledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Hadımoğlu Konağı restorasyon çalışmaları  hakkında yetkililerden bilgi alarak, personele çalışmalarında başarılar diledi.
Bayramiç İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Bayramiç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür ÖZGÜL tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar temennisinde bulundu.
 Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Toplum sağlığı merkezi ve Çarşı Aile Sağlığı merkezini ziyaret etti.
İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim ERDEN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim ERDEN ile bir süre görüşüp sohbet ederek, Bayramiç ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Müftülüğünü ziyaret etti.
Bayramiç Müftüsü Rıdvan SELETLİ tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Bayramiç İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, 1357- 1365 yılları arasında yapıldığı kabul edilen Bayramiç’in ilk camisi olma özelliğini taşıyan Hacı Baliğ Camiini (Tepe Camii) ziyaret ederek camii hakkında bilgi aldı.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç çarşı esnaflarını ziyaret etti.
Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, esnaflara bol bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Ayrıca Bayramiçli vatandaşlarımızla da selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın istek talep ve sorunlarını dinledi.
Bayramiçli vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Esnaf ziyareti sonrasında Halk Eğitim Merkezi ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kurtuluş SÜRÜCÜ’ den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.
Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Müdür Kasım ÇETİN’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğretmenevi içindeki Dikiş Nakış Kursunu ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Öğretmen ve Kursiyerlerle bir süre görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kursiyerler tarafından yapılan el emeği, göz nuru ürünleri inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmen ve kursiyerlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ziyareti sonrasında tadilatta bulunan İlçe özel idare binası ve Milli Hakimiyet İlkokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Bayramiç İlçesi ziyareti kapsamında Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret ve incelemeleri sırasında Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Rıdvan BECEREN ile bir süre görüşerek yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu, kapalı spor salonunu ve dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ardından restorasyon çalışmaları tamamlanan Taşköprüde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yetkililerden bilgi alarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Taşköprü incelemesinin sonrasında 1792 yılında inşa edilen ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un babası Tahir Efendi’nin imamlık yaptığı Taşköprü Camii’yi ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, yetkililerden cami hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, Bayramiç Gençlik ve Spor müdürlüğü spor salonu ve yüzme havuzu ziyaret ederek, Bayramiç Gençlik ve Spor ilçe Müdür V. Salih Serdar AKAR’dan yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun KAYA ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun KAYA ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Ali KURUDERE tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Salih ALBAYRAK tarafından karşılandı.
Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Salih ALBAYRAK’dan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Salih ALBAYRAK ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.
Bayramiç ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Güzeltepe ve Örenli köyünü ziyaret etti.
Güzeltepe Köyü Muhtarı Fikret YAMAN ve Örenli Köyü Muhtarı Ethem YAVUZ ile bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, köylerde incelemelerde bulunarak köylerin genel durumları, sorunları ve ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ve köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirtti.
Ziyaret edilen köylerde ikamet eden vatandaşlarımız, köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
 Vali İlhami AKTAŞ’ın Bayramiç ilçesi ziyaretine, Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Sadi AKMAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun KAYA, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Salih ALBAYRAK, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim ERDEN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ÇOBANOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ömer ÖZLÜK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Gökhan KARS, İlçe Özel İdaresi Müdürü Erdinç OKUR da eşlik etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum