Reklam

VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA İL HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İl Hayvan Kurulu toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA İL HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11 Kasım 2021 - 12:06
Deniz Polis Evinde gerçekleştirilen toplantıya, Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ozan HACIALİOĞLU, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir ÇELEN, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Celil SEZGİN, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ali Alaattin COŞKUN ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ozan HACIALİOĞLU’nun sunumuyla başlayan toplantı, ilgili kurum temsilcilerinin yaptıkları çalışmalar hakkında kurul üyelerini bilgilendirmeleriyle devam etti.
Hayvan bakımevleri yapılması, hayvan barınaklarının geliştirilmesi, doğada yaşayan hayvanların olumsuz kış şartlarından daha az etkilenmesi ya da korunması için gerekli önlemlerin alınması, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun artırılması çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda, ayrıca sokak hayvanlarının korunması ve mevcut sorunları da kapsayan konular görüşüldü.
Toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum