Reklam

VALİ AKTAŞ, ANADOLU MEKTEBİM GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali İlhami AKTAŞ, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında Eceabat Gençlik Konukevinde gerçekleştirilen Türk kültür ve medeniyetine önemli katkılar sunmuş yazarlarımızın külliyatlarını okumaya dayanan eğitim ve kültür programı etkinliğine katılan öğretmen, akademisyen, yazarlar ve öğrencilerle bir araya geldi.

VALİ AKTAŞ, ANADOLU MEKTEBİM GRUBU İLE BİR ARAYA GELDİ
13 Ağustos 2021 - 10:54
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’ın da bulunduğu programda  Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale’de düzenlenen bu tür etkinliklerin gençlerimizi okumaya teşvik etmesinin yanı sıra kendilerini ifade etmekte de çok önem sarf ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü’ye günün anısına 57. Alay Sancağı hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum