Reklam

"ÜSTESİNDEN GELDİK, GELECEĞİZ"

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, geçtiğimiz gün yangın felaketinden etkilenen Dörtyol ve Kurşunlu köylerine gitti. Başkan Makas, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek, aynı zamanda muhtarlarla da buluştu.

"ÜSTESİNDEN GELDİK, GELECEĞİZ"
20 Temmuz 2023 - 11:51
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmede, “Yangından etkilenen Dörtyol ve Kurşunlu köylerimizi ziyaret ettik. Köy halkımız, muhtarlarımız ve köy temsilcilerimizle bir araya geldik. Yangınla mücadelede büyük emekleri olan Orman personellerine ve köylülerimize gönülden teşekkürlerimizi ilettik.

Devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları; vatandaşlarımızın zararlarının karşılanmasına yönelik tespit çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Başta büyük ve güçlü devletimiz olmak üzere yangınla cansiperane mücadele eden tüm vatandaşlarımızın sayesinde bu afetin de üstesinden geldik/geleceğiz.

Ziyaretimizi; İl Başkanımız Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, Merkez İlçe Başkanımız Aynur Tuna Yavaş ve İl/İlçe teşkilatımızla birlikte gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum