Reklam

ULUSAL MESLEK STANDARDI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Balıkesir Üniversitesi ve Biyogaz Yatırımlarını Geliştirme Derneğinin (BİYOGAZDER), Mesleki Yeterlilik Kuruma (MYK) yaptığı başvuru gereği Biyogaz Güç Sistemi Personeli (Seviye 4) ve Biyogaz Güç Sistemi Personeli (Seviye 5) Ulusal Meslek Standardı Çalıştayı, ÇOMÜ’nün koordinasyonunda Çanakkale’de gerçekleştirildi.

ULUSAL MESLEK STANDARDI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
04 Aralık 2021 - 09:42
Çalıştaya, ÇOMÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Nilgün Ayman Öz, Dr. Çiğdem Öz, Arş. Gör. Ersin Orak, Balıkesir Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Burhanettin Farizoğlu ve Arş. Gör. Süleyman Uzuner, BİYOGAZDER’den Altan Denizsel,  Biyoenerji Derneğini (BİYODER) temsilen SÜTAŞ’tan Serkan Anacak, Hochreiter Firması’ndan Ahmet Musluoğlu ve Özgür Can Bahçecİ, Topkapı Grup’tan Emre Özdemircan ve Fırat Şahin katıldı.
Çalıştayda, Biyogaz Güç Sistemi Personeli (Seviye 4) ve Biyogaz Güç Sistemi Personeli (Seviye 5) Ulusal Meslek Standartları için oluşan taslak dokümanların ilgili tüm kurumların görüşüne sunulmasının ardından yapılacak düzenlemelerle birlikte MYK Sektör Komitesi onayına sunulması kararı alındı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum