Reklam

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI LAPSEKİ'DE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki Asya bölümünde incelemelerde bulundu.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI LAPSEKİ'DE
14 Eylül 2020 - 14:53
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü kılavuz halatları çekimi sonrasında köprü şantiyesi ziyareti kapsamında, 1915 Çanakkale Köprüsü'nünLapseki yakasında yer alan 318 metre yüksekliğindeki kuleye çıkarak yapılan son çalışmaları yerinde inceledi.

18 Mart 2022'de köprüyü faaliyete almak için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Karaismailoğlu, yaptığı açıklama da "400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu devam ediyor. İnşallah bu hafta sonu 5'inci kesimini tamamlıyoruz. 21 Aralık'ta da 6'ncı kesimiyle birlikte Kuzey Marmara Otoyolu'nu tamamını tamamlamış olacağız""(1915 Çanakkale Köprüsü) Şu anda kılavuz halatlar çekiliyor. Peşinden kedi yolları hizmete girecek. Peşinden ana halatların imalatları tamamlanacak. Onun peşinden de tabliyelerimizi yerleştirip inşallah 18 Mart 2022'de burayı faaliyete almak için çalışmalar düzgün şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Bakan Karaismailoğlu'na, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Lapseki Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ve Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir de eşlik etti.
Ziyaret sonrasında Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ilçemiz de yetişen ve yöresel ürünlerden oluşan sepet takdiminde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum