Reklam

UKRAYNA İÇİN YARDIM TOPLANMAYA BAŞLANDI!

Ukrayna için yardım toplanmaya başlandı. Özellikle temel gıda ve giyecek ihtiyacına binaen, toplanan eşyalar farklılık gösterdi. Akaryakıttan, içme suyuna, jeneratörden uyku tulumuna kadar birçok ihtiyaç listesi oluşturuldu. Yardımlar üç ayrı yerden toplanırken, TIR ile Ukrayna’ya gönderileceği ifade edildi.

UKRAYNA İÇİN YARDIM TOPLANMAYA BAŞLANDI!
03 Mart 2022 - 11:56
Toplanan yardım malzemeleri arasında ihtiyaç duyulanlar; Giysi, ayakkabı, termal iç giyim, yorgan –battaniye, yatak takımları, yiyecek, içecek su, kap-kacak, tek kullanımlık tabak-çatal-kaşık, ilk yardım kitleri, mobilya, inşaat malzemeleri, uyku tulumu, hijyen malzemeleri, jeneratör, powerbank, hastane yatağı, ilk yardım çantası, arazi ve binek taşıtları, bio tuvalet, mum, haberleşme araçları, portatif karyola, laptop-tablet, sıvı konteynırları, akaryakıt.
Ukrayna’ya toplanacak yardımlarla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmeye başlaması sonucunda çok şiddetli bir savaş başlamış olup; Ukrayna sivil halkı, başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere büyük bir dram yaşanmaktadır. Ukrayna da yaşayan sivil halka yardım kampanyası başlatılmış olup aşağıdaki listede yer alan yardım malzemelerine ihtiyaç vardır. Toplanan malzemeler Ukrayna Fahri konsolosu Sayın Mehmet Işık koordinatörlüğünde TIR ile Ukrayna ya gönderilecektir.

1*Çanakkale Ukrayna fahri konsolosluğu
Cumhuriyet Mah.Sahil yolu cad.No:41 Kepez/Çanakkale
2*Grand Ece Otel
Kemalpaşa Mah.Değirmenlik 1. Çıkmaz sok.No: 4a Merkez/Çanakkale (Doyum pide arkası)
3* Elza kırtasiye
Barbaros Mah.Gazi sok. no:31-1 (Havaalanına giderken şok market arkası)
Bizimle iletişime geçebilirsiniz. +90 533 526 16 00 BAYAN SVİTLANA” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum