Reklam

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin ev sahipliğinde, “Engelsiz Ödül Töreni” düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tören tam not aldı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK
06 Mayıs 2023 - 13:02
Başarılı sanatçılar, başarılı sporcular, başarılı öğrenciler, başarılı iş insanları için ödül törenleri düzenleniyor ancak, bu sene ilk defa engelli sporculara yönelik ödül gecesi düzenlendi. 10 kategoride ödüller sahiplerini bulurken, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona çok sayıda davetli katıldı.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin SARAN’ın desteği ile S Sport’tan canlı yayınlanan törenin açılış konuşmasını yapan TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, organizasyonun önemine dikkat çekti. TSYD Ailesi olarak böyle bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Tongsir, şunları söyledi; “Böylesine özel bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Yola çıkarken kendimize ‘Spordan da Öte’ sloganını seçtik. Bu sadece spor değil, bir azim, bir inanç, bir sabır… TSYD olarak mücadele eden, ter döken, ülkesine madalya getirmek için canını dişine takan insanların engelli olduğuna inanmıyoruz. Bugün düğmeye bastık. Bu ilkti, bundan sonra geleneksel olarak her yıl düzenleyeceğiz. Bu ödül töreni her yıl yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile başta Petrol Ofisi ve Saran Grubu’na ve tüm sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum