Reklam

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor
10 Nisan 2013 - 17:26

Kutlama etkinlikler çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü Hasan Nakışyapar ve emniyet mensupları Atatürk Şehir Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk koyarken, Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı söylediler.

Çelenk koyma törenine Kaymakam Yakup Tat, Garnizon Komutanı Yzb.Necip Sercan Canbaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, ÇLİ Müdürü Nizamettin Özmek, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları da katıldı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar ve emniyet mensupları İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kutlamaları kabul ettiler.

Minik öğrencilerden de

polislere kutlama

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy AnasınıfıYıldızlar Sınıfı öğretmenleri Aylin Aydın ile birlikte Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyarette Polis Memuru Erdinç Onar'ın oğlu Yusuf Onar tüm arkadaşları adına İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar'a çiçek vererek Polis Günü'nü kutladı. Başkomiser Tamer Canbulat ziyarete gelen öğrencilere Türk Bayrağı armağan etti.

Emniyet Müdürü Nakışyapar da ziyarette öğrencilere polis hakkında çeşitli bilgiler verdi. Minik öğrenciler daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki mobese izleme odasında ilçedeki kameralardan gelen görüntüleri izleyerek çalışmalar hakkında İlçe Emniyet Müdürü Nakışyapar'ın verdiği bilgileri can kulağıyla dilediler ve çeşitli sorular yönettiler.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Anasınıfı öğrencileri daha sonra Merkez Polis Karakolu'ndaki çeşitli birimleri gezerek bilgi aldılar.

Emniyet Müdürlüğü'nün ikinci ziyaretçileri de Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri oldu.

Okul Müdürü Bedri Çorak ve öğretmen Gürhan Bayrak ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Cumhuriyet İlkokulu'nun çeşitli sınıflarından oluşan öğrenci grubu adına Simay Doruk adlı öğrenci Müdür Nakışyapar'a çiçek vererek Polis Günü'nü kutladı. Ziyarette sivil memur Levent Uysal öğrencilere Türk Bayrağı armağan etti.

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri de Emniyet Müdürlüğü'ndeki mobose izleme odasını ve Merkez Karakolu'ndaki çeşitli birimleri gezerek bilgi aldılar.


YORUMLAR

  • 0 Yorum