Reklam

Turgut Çetin'in İlk Kitabı Çıkıyor

Çan’da uzun yıllardır muhasebecilik yapan, 2014 yılında da CHP’den Çan Belediye Başkan adayı olan Turgut Çetin’in muhasebecilik anılarını kaleme aldığı ilk kitabı Mali Hamal çok yakında okurla buluşacak.

Turgut Çetin'in İlk Kitabı Çıkıyor
24 Mart 2021 - 12:21
Siyah Beyaz Yayınları’ndan raflara girecek olan kitabını 2 yıl süre içerisinde tamamlayan ve İlk kitabının çıkacak olmasından duyduğu mutluluk ve heyecanı paylaşan Çetin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Çetin, ‘’Çok güzel duyguymuş. Meslekte olanları yaşadıklarımı dile getirdim, bundan sonra bu mesleğe gireceklere de bir ışık tutacak eser oldu, teoriye girmeden mesleğimle alakalı püf
noktaları da koydum, mizah tarzında akıcı bir anlatımla okurunu sıkmayacak şekilde kaleme aldım. İddialıyım, başlayın ve ilk on sayfada beğenmez iseniz kitabı kaldırıp kenara koyabilirsiniz. Şimdiden herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim, inşallah çok kısa zamanda okuyabileceksiniz, duruma göre ve yasakların da seyrine göre ilçemizde bir lansman planım var, önümüzdeki günlerde de daha netleşecek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç