Reklam

"TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Geçtiğimiz Pazar günü ÇTSO’da seçim heyecanı yaşanmıştı. Selçuk Semizoğlu’nun beyaz listesi, Kaya Üzen’in mavi listesine fark atarken, seçimde galip çıkan taraf Selçuk Semizoğlu ve ekibi olmuştu. Başkan Semizoğlu, tüm üyelere teşekkür etti.

 "TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
18 Ekim 2022 - 11:11
Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Selçuk Semizoğlu, “16 Ekim 2022 tarihinde yapılan Odamızın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimine yoğun ilgi göstererek katılan ve seçmen iradesini sandığa yansıtan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bugün itibariyle 8741 tacir, tüccar ve sanayicinin ortak çatısı, meslek kuruluşudur ve kurumsal yapısını koruyarak, üyelerine hizmet için, hizmet çıtasını daha yükseğe taşımak için her zaman olduğu gibi çalışmaya devam edecektir.
21 Meslek Grubunda yer alan her bir üyemizin derdi bizim derdimizdir ve biz yine yüksek sesle üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.
Sorunları sadece tespit değil, çözümü için de gerekli girişimlerimizi yapmayı sürdüreceğiz.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin emaneti olan güzel Çanakkale’mizde, Odamızın gerçek sahibi siz değerli üyelerimizin bizlere emanet ettiği bu görevlerimizi şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerimizden asla taviz vermeden yerine getireceğiz.
Tüm üyelerimizin, Milletimizin birlik ve kardeşliğinin daim olması temennisi ile Seçim sonuçlarımızın hayırlı olmasını diler, gösterdiğiniz ilgi ve güven için şükranlarımı sunarım.
Yolumuz, bahtımız hep açık, kazanan daima Çanakkale olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum