Reklam

TÜM EKİPLER GECE BOYU TEYAKKUZDA

Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık İlçesi Küçükkuyu beldesinde aşırı yağışlardan dolayı taşma noktasına gelen Mıhlı çayı, hortum meydana gelen Ayvacık sazlı altı ile Assos ve Troya Tünellerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

TÜM EKİPLER GECE BOYU TEYAKKUZDA
29 Kasım 2023 - 11:34
Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık İlçesi Küçükkuyu beldesinde aşırı yağışlardan dolayı taşma noktasına gelen Mıhlı çayı, hortum meydana gelen Ayvacık sazlı altı ile Assos ve Troya Tünellerinde incelemelerde bulunarak bölgede yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Kamu kurumlarının ekipleri tarafından Ayvacık İlçesi Küçükkuyu beldesi Mıhlı çayı, Ayvacık sazlı altı ile Assos ve Troya Tünellerinde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için Kamu kurumlarının ekipleri tarafından gerekli çalışmalar hızla devam ediyor. Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra Ayvacık Kaymakamı Salih SAK ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN’ın da incelemeler de bulunduğu bölgede Karayolları, DSİ , İl Özel İdaresi, Jandarma, UEDAŞ ve belediye ekipleri gece boyu teyakkuzda idi.

Gece olay yerlerinde incelemede bulunan Vali İlhami AKTAŞ,  kamu kurumlarının gerekli çalışmaları yaparak tedbir almalarını, vatandaşların da dikkatli olmalarını istedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum