Reklam

TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 21. ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 21. Üst Kurul Toplantısı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 21. ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
29 Mart 2023 - 11:32
Çevrimiçi olarak yapılan toplantıya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü ve TÜB Dönem Başkanı Prof. Dr. Mümin Şahin, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras ile TÜB Önceki Dönem Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Atalay katıldı.
Toplantıda, TÜB Üyesi Üniversitelerin akreditasyon ve kalite süreçleri değerlendirildi ve bu bağlamda Alt Çalışma Gruplarının işleyişi ele alınarak 2023 yılı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan sempozyumlar, eğitim faaliyetleri, bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler konuşuldu.
Toplantı soru, görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum