Reklam

"TEŞEKKÜRLER ÇANIM"

Çanakkale’nin Çan ilçesinde CHP’nin adayı Harun Arslan, rakiplerini geride bırakarak Çan Belediye Başkanı seçildi. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 52,89’unu almayı başaran Harun Arslan, farklı bir şekilde kazanmış oldu.

"TEŞEKKÜRLER ÇANIM"
02 Nisan 2024 - 12:03
Çan Belediye Başkanı Harun Arslan; “Dünyanın en güzel şehrinin; yüreği sevgi dolu halkı!
Sokaklarımızı coşkuyla dolduran; kalplerinde sevgiyi, gönüllerinde samimiyeti ve dillerinde duayı bizlerden eksik etmeyen kıymetli dostlarım...
Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Çanımızı projeleriyle geleceğe taşımanın, sosyal imkanları ile mutlu bir şehir hayalini gerçekleştirmenin, birlik ve beraberlik ile yeni bir başlangıca 'evet' diyebilmenin heyecanını kurduk.
Memleket aşkıyla bu şehre hizmet etmek tek gayemiz; sevginin, kardeşliğin ve güler yüzlü insanların sokaklarda dolaşabileceği bir şehir yaratmak tek hedefimiz oldu.
Birlikte hareket etme ve ortak hedeflere ulaşma kararlılığıyla ekonomik disiplin ve altyapısı ile toplum çıkarlarını gözetecek, sosyal ve yaşanabilir bir şehir anlayışı ile 'gencini, yaşlısını' gözardı etmeyecek, şehir dinamiği içerisinde ev hanımlarını, kadınlarımızı sosyal hayata dahil edecek; sokaklarında gülen, eğlenen insanların ve meydanlarında, parklarında güvenle oynayan çocukların şehrini "hep birlikte" inşaa edeceğiz.
Hep birlikte gelişen bir Çan için yürümeye devam ederken; bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan, destekleyen/desteklemeyen tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum.
Bu şehre ve sizlere layık olmaya çalışacağım. İyi ki varsınız” ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum