Reklam

TEŞEKKÜR 318 METREDEN GELDİ

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Çanakkale'deki programları kapsamında bir dizi programa katıldı.

TEŞEKKÜR 318 METREDEN GELDİ
25 Haziran 2021 - 11:04
Çanakkale ziyaretleri kapsamında Lapseki ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım temelini de attığı, 1915 Çanakkale Köprüsü şantiye alanını ziyaret etti. Köprüye dair brifing alan Yıldırım, brifing sonrası AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet Yıldırım ile toplu fotoğraf çektirdi.
ÇALIŞKAN BAŞKAN VE TEŞKİLATI
Lapseki temasları kapsamında AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım’dan Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve Çanakkale İl teşkilatına övgü geldi.
Köprü ziyareti sonrasında Yıldırım’a Çanakkale İl Başkanı Naim Makas tarafımdan hediye takdim edildi.
Hediye takdimi sırasında AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Başkan Makas ve teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak teşekkür etti.

ZİYARET SONRASI AÇIKLAMA MAKAS’TAN GELDİ
Çanakkale ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, eski başbakan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın Çanakkale ye verdiği değerin altını çizerek yaptığı açıklamada; “Çanakkale’mizin her ilçesi her beldesi bizim için kıymetli ve özel, AK Parti Genel Başkanvekilimiz sayın Binali Yıldırım’ı kentimizde misafir etmekten onur ve gurur duyduk. Çanakkale’ye ayrı bir özen gösteren Binali Bey’in ziyaretleri bizler için kıymetli ve özel, Kendisine teşekkür ederiz. Çanakkale’mize dair yatırım ve projeleri konuşma imkanımız oldu. AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın memleketi Çanakkale’ye şehitler diyarına bir borcumuz var. Çanakkale’ye bu borcumuzu yaptığımız 1915 Çanakkale Köprüsüyle, Ezine Gıda OSB’siyle, Gençlik Merkezlerimizle, Yenilenen kamu ve kurum binalarımızla tabiri caizse Çanakkale’mizin  en uzak noktasına hizmet götürerek ödemeye çalışacağız. Çanakkale Türkiye’nin önsözüdür.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum