Reklam

TEKNOFEST' TE FİNALE KALAN EGEMEN KAYA, VALİ AKTAŞ' I ZİYARET ETTİ

TEKNOFEST’ te 30.240 proje arasında 22. olan, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Egemen takımı öğrencisi Egemen KAYA, Vali İlhami AKTAŞ’ ı ziyaret etti.

TEKNOFEST' TE FİNALE KALAN EGEMEN KAYA, VALİ AKTAŞ' I ZİYARET ETTİ
14 Eylül 2022 - 12:36
Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna ARAS ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Seda ŞAYAN KÖSEM’ inde bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Egemen takımı öğrencisi Egemen KAYA ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Egemen takımı öğrencisi Egemen KAYA tarafından TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Rize etabında; İnsanlık Yararına Teknoloji kategorisinde yayaların bekleme süresini azaltarak hızlı ve güvenli bir geçiş sistemi hedeflediği "Yaya Algılamalı Yaya Geçidi" projesi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
"Yaya Algılamalı Yaya Geçidi”  projesini inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Bilim Sanat Merkezi Müdürü Berna ARAS, proje danışman öğretmeni Seda ŞAYAN KÖSEM, Egemen takımı öğrencisi Egemen KAYA’ya çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum