Reklam

TED ÇANAKKALE KOLEJİ'NDEN ÇTSO'YA ZİYARET

TED Çanakkale Koleji Kurucu Temsilcisi Şebnem Akarsu ve Kurucu Müdürü Dr. Tuncay Şamdan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

TED ÇANAKKALE KOLEJİ'NDEN ÇTSO'YA ZİYARET
02 Ağustos 2023 - 12:00
ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Semizoğlu; “TED Çanakkale, kalitesi ve vizyonu ile fark yaratan, K12 okullarında yaklaşık 32 bin öğrencisi ve 4 bin eğitim personeli ile köklü ve benzersiz bir eğitim imkânı sunarak İlimize katkı sağlayan bir kurum.

Kıymetli hocalarımız bizlere, TED Çanakkale’nin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sosyokültürel birikimiyle fark yaratan, yaratıcı, girişimci ve üretken bireyler olarak yetişmesi için 12 dönüm arazi içinde birçok farklı kullanımlı alanda anaokulundan lise son sınıfa kadar 1.250 öğrencinin eğitim görebileceği son teknoloji ile donatılan çağdaş bir yerleşke olarak eğitim verdiklerini aktardılar. Biz de, bu konuya benzer bir bakış açısıyla yaklaşarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerinin iyileşmesine katkı sağlamak için her alanda destek olmaya çalıştığımızı ifade ettik. Bugün de burada, destek içerisinde yapabileceklerimiz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Kurucu Temsilci Şebnem Akarsu ve Kurucu Müdür Dr. Tuncay Şamdan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum