Reklam

TAVAKLI BİR KEZ DAHA YANDI!

Tavaklı’da, 9.orman yangını çıktı. Bu ay içerisinde farklı zamanlarda çıkan yangınlarla bölgede tahribat meydana gelirken, her türlü önleme rağmen çıkan 9.yangın tepki çekti. Bölgede nöbet tutulmasına rağmen, gençlerin ve bölge halkının teyakkuzda olmasına rağmen çıkan yangınlar endişe yaratmaya başladı.

TAVAKLI BİR KEZ DAHA YANDI!
23 Ağustos 2021 - 17:53
Tavaklı bölgesinde, bu ay içerisinde 9 yangın çıktı. Gece ve gündüz, farklı zamanlarda çıkan yangınlarda tahribat meydana geldi. Tepelik alanlarda çıkan yangınlara, havadan ve karadan müdahale edilerek, bugüne kadar büyümesi ve yayılması engellenmişti.
Ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı Çanakkale’de, Tavaklı bölgesinde, Jandarma’nın da nöbet tuttuğu bilinmesine rağmen, saat 13.00 sularında 9.yangın çıktı. Yangına karadan arazözlerle ve havadan helikopter ile müdahale edildiği öğrenildi. Bölgede etkili olan rüzgar dolayısıyla, yangının geniş alanlara yayılma ihtimali endişe yarattı. Bölgede geçtiğimiz yangınlarda, yazdığımız haberlerde de dile getirdiğimiz üzere Jandarma’nın nöbeti devam ediyor. Tavaklı gençleri de yangınlar konusunda hassasiyet göstererek, her türlü mücadelenin içerisinde yer alıyorlar. Tüm önlemlere ve teyakkuz durumuna rağmen çıkan yangınlar hem endişe hem de üzüntü yaratmaya devam ediyor. Haberi yazdığımız bu dakikalarda, yangını söndürme çalışmalarına devam edildiği, henüz kontrol altına alınamadığı öğrenildi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum