Reklam

TARIM VE KADIN TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Çanakkale Valiliği himayelerinde, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tarım ve Kadın Temalı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

TARIM VE KADIN TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
25 Kasım 2023 - 11:44
Valilikte gerçekleştirilen açılış programına; Vali İlhami AKTAŞ, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, DSİ 252. Şube Müdürü Uğur Gürsel ALTAY, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk ÜNVER, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve üreticiler katıldı.
Kadına Yönelik Şiddete Karşı dikkat çekmek amacıyla açılan ve Çanakkale ilinde tarım sektöründe çalışan kadınların çalışmalarını gösteren 37 fotoğraftan oluşan “Tarım ve Kadın Temalı” fotoğraf sergisini gezen Vali İlhami AKTAŞ’a, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN tarafından fotoğraflar hakkında bilgi verildi.
Sergide Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında Hayvancılık ve Bitkisel üretim konularında hibe desteği alarak üretim yapan üreticiler Vahide YETİM ve Fatma Sema GÜLER ile  hibe desteği alarak üretim yapan Nida Elif SELCİ projeleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Vali İlhami AKTAŞ, Tarım ve Kadın Temalı fotoğraf sergisinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.
Tarım ve Kadın Temalı fotoğraf sergisi açılış programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum