Reklam

Süper Amatör Ligi Heyecanı Başlıyor

Süper Amatör Ligi Heyecanı Başlıyor
19 Ekim 2012 - 21:06

Geçtiğimiz sezon, genç kadrosu ile şampiyonluğu kovalayan ve son maçta Adaspor ile berabere kalarak şampiyonluğu Bigaspor’a kaptıran ekibimiz, 2012 – 2013 sezonunun ilk haftasında bay olarak dinlenerek geçirdi. Sezonun ikinci haftasında Arslancaspor deplasmanına gidecek olan takımımız, galibiyet parolası ile hazırlıklarını tamamladı.

Sezon öncesi ilk önce hoca değişikliğine giden Yönetim Kurulu, Mehmet Akgün yerine geçen sezon Karabiga İçdaşspor’u çalıştıran İbrahim Küçük ile anlaştı. İç transferde ise, Mehmet Tenüz, Mahir, Selman, Volkan, Arda, Ergin ve Selim ile yeni sezon öncesi anlaşmaya vardı.

Dış transferde ise, Hüseyin Aydoğdu, Deniz Öztürk, Oktay Kancı, Onur Küçük, Oğuz Kaya, Mustafa Alınmaz, Hüseyin Kaya, Emre Altay, Zafer Özkanay, Cristian, Junior ve Gökhan Sezgin’ı kadrosuna kattı.

Başkan Kemal Yüksel yaptığı açıklamada, ‘’ Sezon öncesi transferlerimizde acele etmeden gerekli mevkilerde transfer yaparak geçen seneki gücümüze güç kattık. Bu sezon her şey daha farklı olacak. Geçen sezon, son maçta kaybedilen şampiyonluk bizleri gerçekten çok üzdü. Bu sezon hem iç hem de dış transferler ile güçlü bir ekip kurduk. Hem teknik kadromuza hemde oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Yeni sezonda taraftarımızın her maçta yanımızda olması en büyük temennimizdir‘’ dedi.

Geçtiğimiz sezon içerisinde gerek iç saha maçlarında gerekse dış saha mücadelelerinde yağmur kar demeden Yeni Çanspor’un destekçisi olan Kırmızı Şeytanlar ve Sosyetik Şeytanlar’ın, bu sene de sezon öncesi gerek idmanlarda gerekse de sezon açılışında ki desteği ile adından sıkça söz ettireceklerinin sinyalini verdi.

Geçtiğimiz sezonda yaptıkları tribün şovları ile hala akıllar da olan Kırmızı Şeytanlar ve Sosyetik Şeytanlar’ın bu sezonda yapacak olduğu şovlar merak konusu.

Çan Termikspor

Yeni sezon da şehrimizin bir diğer takımı Çan Termikspor.

Yeni Çanspor ile aynı grupta şampiyonluk mücadelesi veren ekibimiz ilk hafta deplasmanda karşılaştığı Mahmudiye Bld. Spor ile 2 – 2 berabere kalarak sezona 1 puan ile başladı.

Yeni sezon öncesi, iç ve dış transferde yeni isimler ile anlaşan Termikspor’da teknik kadroda Emin Kurt, Emin Özhan ve Kenan Erden yer alıyor.

Çan Termikspor Başkanı Uğur Akçan yaptığı açıklamada, ‘’ Takım olarak hedefimiz Süper Amatör Lig'de ilk sezonda başarılı bir mücadele verip, ilk sıraları hedefliyoruz. . Başarılı ve centilmen bir ekip olarak adından bahsedilecek bir takım kadrosu kuruldu. İleriki süreçte Kurumumuz ve Çanın adını hep en iyi yerlere getirmek ve temsil etmek amacındayız. ‘’ derken Çan halkından da, sezon içerisinde karşılaşmalarda destek beklediğini vurguladı.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da bayanların tribünde ki yerini alabileceği, küfürsüz sadece futbol için tezahüratların yapılacağı ve maçların oynanacağı bir sezon geçirmek ümidi ile her iki takımımıza da başarılar diliyorum.


 

Haber – Yorum: Anılcan US

 



 



YORUMLAR

  • 0 Yorum