Reklam

SOSYAL YAŞAM EVLERİNDEN SATRANÇ TURNUVASI

Çanakkale Belediyesi bünyesinde hizmet veren Esenler Sosyal Yaşam Evi ve Barbaros Sosyal Yaşam Evi kadın satranç takımları, yıl sonu etkinliği kapsamında düzenlenen turnuvada bir araya geldi.

SOSYAL YAŞAM EVLERİNDEN SATRANÇ TURNUVASI
19 Mayıs 2022 - 09:59
Çanakkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi ortaklığında gerçekleştirilen satranç eğitimi katılımcılarını bir araya getiren turnuvada ilk olarak Esenler Sosyal Yaşam Evi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Özgülük Parkı’ndaki ilk etabın ardından turnuva, Barbaros Sosyal Yaşam Evi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Barbaros Mahallesi’nde bulunan Belediyespor Tesisleri’ndeki ikinci turun ardından satranç turnuvası dostluk ortamında son buldu.

Kentlilerin sosyalleşebilecekleri bir alan oluşturmanın da ötesinde, özellikle de kentli kadınların giysi dikimi, el sanatları, görsel sanatlar gibi çeşitli alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri ve okuma yazma, masa tenisi, anne ve baba destek eğitimleri gibi eğitimlerin yanında okul öncesi çocuklara da saatli bakım sağlanan Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri, kentlilere hizmet vermeye devam ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum