Reklam

SORUNLAR VE BEKLENTİLER MASAYA YATIRILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 No’lu Meslek Grubu Üyeleri öğle yemeğinde bir araya geldi.

SORUNLAR VE BEKLENTİLER MASAYA YATIRILDI
11 Mayıs 2023 - 12:06
Yemekte; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve 1 No’lu Meslek Komitesi Üyesi Osman Okyay, 1 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Saral, Başkan Yardımcısı Tamer Bıyıklı, Meclis ve Komite Üyesi Ferdi Erdoğan, Komite Üyesi Murat Selçuk Tülek, Genel Sekreter Sema Sandal, Komite Sorumlusu Seçil Uğur ile sektör temsilcileri hazır bulundu.

Komite Üyelerine ve sektör temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Komite Başkanı Mehmet Saral: “Bugün madencilik ve taş ocakçılığı sektöründe faaliyet gösterenler olarak bir araya geldik. Komite Üyeleri ve sektör temsilcileri olarak yakın ilişkiler kurmamızın, sorunlarımızı istişare ederek ortak bir noktada buluşabilmemiz için gerekli olduğunu düşünüyoruz” dedi.
Meclis Başkanı Osman Okyay: “Sizlerden sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi burada bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz. Bizler de; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, TOBB seviyesinde gerekli girişimleri yapıyor ve takip ediyoruz” dedi.

Meclis ve Komite Üyesi Ferdi Erdoğan da döviz kurlarının ihracat fiyatlarına etkisi ile ilgili görüşlerini aktardı.
Yemek; madencilik ve taş ocakçılığı sektörlerinde karşılaşılan orman yasası, izinler, bürokrasi ile ilgili sorunlar, maden ocaklarının teknik incelenmesi, madencilik ve inşaat ruhsatlarındaki engeller, enerji fiyatlarındaki artış ve rüzgâr enerjisi kurulmasında karşılaşılan zorlukların görüşülmesi ile devam etti.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum