Reklam

SİNAN OĞAN ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

SİNAN OĞAN ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ
14 Nisan 2023 - 11:50
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan tarafından ziyaret edildi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik ve Volkan Temiz, Genel Sekreter Sema Sandal ile Zafer Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları ve Parti Temsilcilerinin de bulunduğu ziyarette Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan “Biz bugün sizlerden Çanakkale’yi dinlemeye, şehrin ihtiyaçlarını ve eksik gördüğünüz konuları anlamaya, birlikte neler yapabileceğimizi konuşmaya geldik. Gerek ülke genelinde gerekse Çanakkale’nin yerel yönetiminde 20 yıldır aynı yüzlerin olmasını doğru bulmuyorum. Yeni isimler gerekiyor. Sizi daha iyi temsil edebilecek isimlerle değişim gerekiyor. Çanakkale bizler için de gerek konumu gerek tarihi ve doğal zenginliğiyle tartışmasız bir önem taşıyor. Bu şehri en iyi şekilde temsil etmeye adayız” açıklamasında bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu ise “Biz Çanakkale sevdalısı iş insanlarıyız, ilimizin potansiyeli çok daha yüksek olmasına rağmen yeteri kadar iyi anlatılamıyor. Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz, siyaset üstü bir kurum olarak çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki Çanakkale’miz daha da gelişsin, ekonomik kalkınması ile ülkeye artan bir ivme ile katkı sağlasın. Bu yüzden seçim konusunda hep aynısını tekrar ediyoruz. Ülkemiz ve ilimiz için en hayırlısı neyse o olsun. İlimizi en güzel şekilde temsil edebilelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum