Reklam

SİDNEY'DEKİ TÜRK OKULU ÖĞRENCİLERİ VALİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Avustralya’nın Sydney kentinde Türkiye Maarif Vakfı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Avustralya Uluslararası Maarif Okulları öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan heyet , Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

SİDNEY'DEKİ TÜRK OKULU ÖĞRENCİLERİ VALİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ
25 Temmuz 2023 - 11:39
Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyetler Daire Başkanlığından Songül Hatice DEMİRHAN,   Avustralya Maarif Okulları İdari İşler Müdürü Ergül UYBADIN, Türkçe Öğretmeni Meyra BİÇER,  Rehber ve Psikolojik Danışman Mohammed Abdel GHANİ, Türkiye Yaz Okulu Program Eğitim Koordinatörü Neslihan ATALAY ve 16 öğrenci , Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret ettiler.
Ziyarette Avustralya Maarif Okulları İdari İşler Müdürü Ergül UYBADIN, Çanakkale ve Gelibolu’nun Avustralya tarihinde önemli bir yer alması nedeniyle ilk uluslararası programın Çanakkale’ye yapıldığını,  öğrencilerin tarihsel şuurlarını  kültürel bilinç ve dillerinin gelişeceği bir program ve eğitimin bir parçası olduğunu söyledi.
Öğretmen ve öğrencilerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılarının devamını diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum