Reklam

SHEES GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

Shees Güzellik Merkezi Barbaros Mahallesi Hüsnü Kılkış sokakta açıldı.

06 Aralık 2021 - 14:01
Shees Güzellik salonu açıldı. Açılışa birçok davetlinin yani sıra  Çanakkale Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Engin, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan katıldı.

"ESNAF OLMAK SOKAĞIN IŞIKLANMASI DEMEK"
Açılış konuşmasına başlayan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Engin esnaf olmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak esnaf olmanın birtakım özellikleri barındırdığını söyledi. Engin "esnaf olmak o sokağın birazcık daha ışıklanması demek. Esnaf olmak dostluk, arkadaşlık, sosyal zeka demek" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE ZOR GÜNLERDE TİCARİ YATIRIMLAR YÜREK İSTER"
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan zor günlerde ticaret yapmanın cesaret gerektirdiğini belirterek şu açıklamalara yer verdi:
"Artık Çanakkale ve Kepez bir bütün onları ayrı düşünemeyiz. Bugün de Çanakkale'de Barboros Mahallesi'nde sevgili komşularımın açılışında sizlerle olmak çok keyifli. Böyle zor günlerde ticari yatırımlar yapmak  gerçekten yürek ister. Genç kardeşlerimi bu konuda kutluyorum."
Konuşmalarını  tamamlandıktan sonra kurdele kesimi gerçekleştirildi. 
Shees Güzellik Merkezi ortakları Emine Küçük ve Esra Nur Yazar duygularını ve diğer güzellik merkezlerinden farklılıklarına değindiler.

Çok heyecanlı olduklarını ifade eden Yazar ve Küçük yapacakları güzel işler için sabırsızlandıklarını ve işlem yapma zamanını beklediklerini dile getirdiler.
Yaklaşık 7 yıldan beri bu sektörün içerisinde olduğunu ifade eden Küçük" Ben yaklaşık olarak 7 yıldan beri bu sektörün  içerisindeyim. Başka merkezlerde hizmet verdim. Şimdi de kendi alanımda kendi isimde biraz daha ilerlemek ortağımın desteği ile ilerlemek istiyorum. 
"BURAYA GELDİKLERİNDE KENDİLERİNİ NEGATİFLE DOLDURMAYACAKLAR"
Diğer güzellik merkezlerinden farklarının canlılık ve enerji olduğunu vurgulayan Küçük konuşmasının devamında şunları ekledi:
"Buraya geldiklerinde bir insan kendini negatifle doldurmayacak gelen her danışanımız için kendilerini özel hissetmeleri için elimizden ne gerekiyorsa onu yapacağımızın garantisini veriyoruz"
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum