Reklam

SGK'dan Kaleseramik Fabrikaları'na Plaket

SGK'dan Kaleseramik Fabrikaları'na Plaket
15 Mayıs 2013 - 17:16

SGK İl Müdürü Tümsek, beraberinde İl Müdür Yardımcısı Gülbiye Pekitkan, Denetmen Hilmi Ercan, Şef Bülent Birinci ve İcra Memuru Meral Suluova olmak üzere saat 10.00'da Çan SGK Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretinde kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutlayarak armağanlar veren SGK İl Müdürü Tümsek, burada Çan Merkez Müdürü Zeynep Işık'tan çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

      SGK Çanakkale İl Müdürü Basri Tümsek ve beraberindekiler daha sonra Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayii'ni ziyaret ederek Kaleseramik İnsan Kaynakları Müdürü Noyan Buzcu ve İnsan Kaynakları Operasyon Müdürü İsmail Ayazlar ile görüştüler. Tümsek,  ziyarette Kaleseramik'e üzerinde “İşbirliğiniz ve istihdama katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz”, Kalevit'e de “İlimiz istihdamına ve ülke ekonomisine yarattığınız katkılardan dolayı teşekkürlerimizle” yazılı plaketleri Kaleseramik İnsan Kaynakları Müdürü Noyan Buzcu'ya verdi.

      SGK İl Müdürü Tümsek ziyarette yaptığı konuşmada “Kaleseramik Fabrikaları Çan'da bizim medarı iftiharımız. Biliyorsunuz, en çok prim ödeyen, en çok işçi çalıştıran kuruluşları var. Biz de bu duygularla ödül takdim ettik kendilerine. Onlarla gurur duyuyoruz, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Kurumumuza katkılarından dolayı kurumum ve personelim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

   Kaleseramik İnsan Kaynakları Müdürü Noyan Buzcu da ziyarette “ Çok teşekkür ediyorum. Ben bu ödülü Grup Başkanımız Tarık Özçelik adına alıyorum. Kendisi burada olmayı çok istedi ama yurt dışından misafirleri vardı, dolayısıyla İstanbul'da olması gerekiyordu. O da böyle bir ödüle layık görüldüğümüz için duyduğu memnuniyeti, gururu sizlerle paylaşmamı rica etti benden. Çok teşekkür ediyoruz. Biz aslında görevimizi yapıyoruz. Sizler de bunu ödüllendiriyorsunuz; bu ayrı bir mutluluk” şeklinde konuştu. SGK İl Müdürü Tümsek ve beraberindekiler daha sonra Oreks ve Arkaz Anadolu şirketlerini de ziyaret ederek plaketler verdiler.

 

    






YORUMLAR

  • 0 Yorum