Reklam

ŞEHİDİN VAR ÇANAKKALE!

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Hızır Bekir Baybörü, Balıkesir’de gerçekleşen trafik kazasında yaralanmıştı. Baybörü, bugün tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

ŞEHİDİN VAR ÇANAKKALE!
19 Ekim 2022 - 18:15
Çanakkale’den Balıkesir’e görev için giden araç Balıkesir yolunda kaza yapmıştı. Araç içerisinde bulunan iki polis memurundan olan Hızır Bekir Baybörü yaralı olarak Balıkesir Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Kötü haber geldi ve Baybörü’nün şehit olduğu duyuruldu.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş tarafından taziye mesajı yayınlandı. Yayınlanan mesajda “Çanakkale Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Hızır Bekir Baybörü, 8. 10. 2022 günü Balıkesir’e görevli olarak giderken meydana gelen trafik kazasında yaralanmış, kaldırıldığı Balıkesir Şehir Hastanesi’nde 19.10.2022 günü şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadeleri yer aldı.
Çanakkale Medya Grubu olarak şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve emniyet teşkilatına başsağlığı dileriz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum