Reklam

SEBAHATTİN PEHLİVAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçirdiği kalp krizi sonucunda 38 yaşında hayatını kaybeden Çanakkale Belediyesi çalışanı Sebahattin Pahlivan, Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

09 Haziran 2021 - 15:14
Törene Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları ve ailesi katıldı. Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon işleri Müdürlüğünde çalışan Pehlivan için ilk tören Çanakkale Belediyesi önünde düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; "Sebahattin kardeşimiz Belediyemizin en zor birimlerinden olan Su ve Kanalizasyon işleri Müdürlüğünde, amirleri ve mesai arkadaşları tarafından sevilen çalışkan bir arkadaşımızdı. 2011 yılından bu güne kadar Belediyemizde görev yapan Sebahattin Pahlivan ansızın aramızdan ayrılmıştır. Ailesine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı dilerim. Ölüm yaşam gibi hayatın gerçeği, bu acıları yaşamak hele ki ansızın ve genç yaşta olması bizleri derin bir üzüntüye sevk ediyor.  Bu güne kadar ailemizin bir ferdi olan Sebahattin kardeşimizin ailesi bundan sonrada bizim ailemiz olmaya, çocukları çocuklarımız olmaya devam edecektir ve her zaman her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından mesai arkadaşları ve Belediye çalışanlarından helallik alınarak dua edildi. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sebahattin Pahlivan evli ve dört çocuk babasıydı.
Bizlerde Çanakkale Medya Grup ailesi olarak Sebahattin Pahlivan'a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve Çanakkale Belediyesi personeline sabırlar dileriz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum