Reklam

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DOĞTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Biga’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Biga Belediyesi’nden sonra Doğtaş Mobilya Fabrikası’nı ziyaret etti.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DOĞTAŞ'I ZİYARET ETTİ
28 Temmuz 2023 - 10:57
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır 27 Temmuz Perşembe günü Biga ziyaretleri kapsamında Doğtaş Mobilya Fabrikası’nı ziyaret etti. Ziyarette Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Biga Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şadan Doğan, Doğanlar Holding İcra Kurulu ve Aile Meclis Üyesi Güçer Doğan, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, siyasi parti başkan ve temsilcileri ve basın mensupları hazır bulundu.

Doğtaş ziyaretinde bir süre sohbet edildikten sonra fabrikanın arge ve tasarım merkezi gezildi. TOGG ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum