Reklam

Şampiyon Ürün Hazırlama ve Sır Üretimi

Şampiyon Ürün Hazırlama ve Sır Üretimi
12 Haziran 2013 - 15:41

Kale Grubu Şirketleri çalışanlarını bir araya getirerek centilmence eğlenmelerini ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nın dördüncüsü pazartesi akşam yapılan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Hakem Mustafa Cihan Köse'nin yönettiği turnuvanın final maçında Ürün Hazırlama ve Sır Üretim ile KB 2-3. Fabrika karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 berabere sonuçlanan final mücadelesi penaltı atışları sonunda 8-7 Ürün Hazırlama ve Sır Üretim'in galibiyetiyle sona erdi ve  Kale Grubu Geleneksel 3'üncü Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu oldu.

       Tertip Komitesi tarafından “Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı sayın Dr.İbrahim Bodur Beye, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Hanımefendiye, Kale Grubu'nun değerli yöneticilerine ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür edildikten sonra kupa ve madalya törenine geçildi.

      Kale Grubu Geleneksel 3'üncü Halı Saha Futbol Turnuvası Futbol Tertip Komitesi'nde, Başkan Bülent Hazar, Gökhan Beceren, Cemil Özcan Hüseyin Türkoğul, Selçuk Kocabaş, Onur Can Şahin, Aysun Karadeniz, Seher Mumcu, Sema Bayram, Nazlı Şen ve Bahar Özcan görev yaptılar.

      Turnuva'nın şampiyonu olan Ürün hazırlık ve Sır Üretim futbolcuları da madalyalarını ve Kupasını Kaleseramik Üretimler Müdürü Süleyman Soysal'ın elinden aldılar.

Turnuva ikincisi KB 2-3. Fabrika oyuncularına madalyaları ve kupası Lojistik Müdürü Ahmet Sert tarafından verildi.

       Turnuva üçüncüsü Bakım-Onarım oyuncularına madalyaları ve kupası Personel ve İnsan Kaynakları Müdürü Noyan Buzcu verdi.

En centilmen takımlar KS 3-4. Fabrikalar ve İzolatör Ambalaj takımları madalya ve kupalarını Muhasebe Müdürü Nedim Ceylan'ın elinden aldılar.

Turnuvanın 21 er golle gol kralları KB 2-3  Fabrikalar takımından Aytekin Yılmaz ve Bakım -Onarım takımından Mehmet Dursun'a madalyaları ve kupalarını İzalatör Müdürü Serdar Özcan ve en iyi kaleci Kalevit 1 takımından Fadıl Fidan da madalya ve kupasını  Üretim Müdürü Gürsel Olgaç'ın elinden aldılar.

Turnuva boyunca özverili, soğukkanlı ve tarafsız davranışları ve yönetiminden dolayı Saha Komiseri Musa Yücel' madalya ve Plaketini Yardımcı İşletmeler ve Bakım Onarım Müdürü Ramazan Sudurağı verdi.

Turnuvada görev yapan hakemler Ünsal Dirlik, Mustafa Cihan Köse ve Sezer Topçu'ya ve turnuva boyunca görev yapan Sağlık Ekibinden Dr.Erkal Gökçe ve yardımcısı Abdurrahman Şenkal'a madalya ve plaketlerini Sır Üretim ve Ürün Hazırlama Müdürü Dilek Başoğlu verdi.








YORUMLAR

  • 0 Yorum